StatCounter

YÜZ DOLGUSU HYALURANİC ACİD İÇEREN DOLGU ÇEŞİTLERİ VE ÖZELLİKLER


Kaliteli ürünlerimiz için www.medikalestetikurunler.com  adresinden Detaylı ulaşabilirsiniz
Belotero Intense cildinize sorunsuz bir şekilde entegre olur ve ince ve derin çizgileri derhal ve düzgün bir şekilde düzeltmenize ve nazolabial kıvrımlar, kukla çizgileri, dudak çizgileri, dudak hacmi, ağız komissürleri ve Cupid kenarlarına 
parlaklık kazandırır.

Belotero Yoğun Lidokain cildinize sorunsuzca entegre olur ve ince ila derin çizgileri derhal ve düzgün bir şekilde düzeltmenize ve nazolabial kıvrımlar, kukla çizgileri, dudak çizgileri, dudak hacmi, ağız komissürleri ve Cupid yayına parlaklık kazandırır. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.





Aquashine Soft Filler, hiyalüronik asit, çoklu vitamin ve amino asitler gibi biyoaktif maddelerden oluşan, kırışmayan ve cildi canlandıran bir dolgu malzemesidir. Aquashine Soft Filler, yeni cilt hücreleri oluşturarak kırışıklıkları azaltır ve cildin esnekliğini artırır. Hücre çoğalmasını en üst düzeye çıkararak ve cilt problemlerini azaltarak yorgun ve donuk cildi canlandırır. Saf hiyaluronik asit cildi nemlendirir ve gözenekleri sıkar.






 Ellansé-E, kırışıklıkların ve kıvrımların derhal düzeltilmesinin yararlarını yanı sıra, güzel, taze ve uzun süreli sonuçlar için vücudun kendi doğal kolajeninin oluşumunu teşvik eder. Ellansé, derhal ve sürekli performans sağlayan eşsiz, tamamen biyolojik olarak emilebilir bir dermal dolgu maddesidir. Ayarlanabilir Ömrün ayırt edici özelliği, PCL mikrosferlerinin ilk polimer zinciri uzunluğuna dayanır. Ellansé -E, 4 yıla kadar uzun ömürlüdür.








Ellansé-S, kırışıklıkların ve kıvrımların derhal düzeltilmesinin yararlarını yanı sıra, güzel, taze ve uzun süreli sonuçlar için vücudun kendi doğal kolajeninin oluşumunu teşvik eder. Ellansé, derhal ve sürekli performans sağlayan eşsiz, tamamen biyolojik olarak emilebilir bir dermal dolgu maddesidir. Ayarlanabilir Ömrün ayırt edici özelliği, PCL mikrosferlerinin ilk polimer zinciri uzunluğuna dayanır. Ellansé-S'in ömrü 1 yıla kadar dayanaklıdır













Filorga® Art Filler Universal bir hiyaluronik asit dolgu maddesidir. Lidokain tedavi sırasında artmış konfor sağlar. Yumuşak pürüzsüz dokusu ve eşit yayılma kabiliyeti ile dudakları hacimlendirip kontur haline getirmek için formüle edilmiştir.

Art Filler Universal, 4 dokulu jelden biridir ve ürünün kırışıklıkları gidermeyi kolaylaştırır.



Lidokainli Filorga® Art Filler Cilt, bir hiyaluronik asit dolgu malzemesidir. Lidokain tedavi sırasında artmış konfor sağlar. Yumuşak pürüzsüz dokusu ve eşit yayılma yeteneği ile en çok ihtiyaç duyulan yerden hacmi artırmak için formüle edilmiştir.

Art Filler Universal, 4 dokulu jelden biridir ve ürünün kırışıklıkları gidermeyi kolaylaştırır




Filorga X-HA Hacim, ince çizgileri ve kırışıklıkları tedavi etmek için oldukça etkili bir dermal dolgu maddesi. X-HA Hacim, vücudun doku onarımının doğal bir parçası olan hiyalüronik asit içerir, bu da uzun süren sonuçlarla anti-aging için doğal bir yaklaşım sağlamak için idealdir

Filorga M-HA18, ince çizgilerin ve yüzeysel kırışıkların tedavisinde ve kutanöz redensifikasyon için belirtilen deri dolgu maddesidir. Yüksek hidrasyon kapasitesi dehidrate derilerin yoğun bir şekilde tedavi edilmesini sağlar. M-HA 18, hacim geri yüklemek için endike: Yanak, elmacık kemikleri, yüz ovale, çene, temporal alandır.


Juvederm Ultra 2, yüzünüzdeki, genellikle dudak çevresindeki ve gözlerinizin köşelerindeki her ılımlı çizgiyi tedavi etmek için kullanılan Juvederm Ultra'nın bir formülasyonudur. Bu orta hatları tedavi etmek için doğru miktarı elde etmek için farklı bir hyalüronik asit konsantrasyonu içerir. Genellikle derinin yüzeyinde oluşan çizgiler üzerinde kullanılır ve bu nedenle daha derin çizgiler için doğru tedavi olmaz.

Juvederm Ultra 3 burun ve ağzınızın köşeleri arasında oluşan kırışıklıklarda ağırlıklı olarak kullanılır. Bunlar genellikle gülümsemeden kaynaklanır. Dudaklarınıza köşe kısımları üzerinden de dudaklara hacim kazandırmak için kullanılabilir.

 
Juvederm Ultra 4, daha yüksek bir hyalüronik asit konsantrasyonu içerir, böylece daha uzun bir süre boyunca daha derin olan kırışıklık çizgilerine etki edebilir. Kırışıklıkların derinliğini büyük oranda azaltabilmeniz ve daha pürüzsüz bir görünüm oluşturmanız için yüzün derin hatlarına enjekte edilecektir.


Juvederm Voluma Lidokain, kayıp Kırışıklık seviyesini düzeltmek ve yanaklarını geliştirmek için VYCROSS teknolojisi kullanılarak özel olarak tasarlanmış ve daha genç bir görünüm elde etmek için çene.Juvederm Voluma Lidocaine, vücudunuzda bulunan doğal olarak bulunan bir şeker olan hiyalüronik asit kullanarak 2 yıla kadar pürüzsüz, doğal bir asansör sağlıyor. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.
Juvederm Volift Rötuş, Orta yüzün dolgulanması, yumuşatılması ve yenilenmesi için idealdir, örneğe göre nazolabial kat yerleri. Juvederm Volift Rötuş w. Lido, Vycross teknolojisinin altında yatar. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.


 Juvederm Voluma Lidokain,  naisobinal yanakları geliştirmek için VYCROSS teknolojisi kullanılarak özel olarak tasarlanmış ve daha genç bir görünüm elde etmek için çene.Juvederm Voluma Lidocaine, vücudunuzda bulunan doğal olarak bulunan bir şeker olan hiyalüronik asit kullanarak 2 yıla kadar pürüzsüz, doğal bir asansör sağlıyor. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.


Makrolane, vücut şekillendirmesi ve meme büyütme için hiyalüronik asit esaslı bir üründür.Macrolane, açık ameliyata ihtiyaç duymadan anında ve uzun süreli sonuçlar verir ve bu nedenle yara izi gibi bazı sonuçlardan kaçınır. Alt gland seviyesinde memeye enjekte edilir ve vücut şekillendirmesi için deri altı uygulanır. Macrolane jel Q-Med'in benzersiz ve patentli NASHA ™ teknolojisine dayanır. Makrolane VRF 20 daha az doku desteği ve kapağı olan alanlar için uygundur.



Makrolane, vücut şekillendirmesi ve meme büyütme için hiyalüronik asit esaslı bir üründür. Macrolane, açık ameliyata ihtiyaç duymadan anında ve uzun süreli sonuçlar verir ve bu nedenle yara izi gibi bazı sonuçlardan kaçınır. Alt gland seviyesinde memeye enjekte edilir ve vücut şekillendirmesi için deri altı uygulanır. Macrolane jel Q-Med'in benzersiz ve patentli NASHA ™ teknolojisine dayanır. Makrolane VRF 30, önemli miktarda doku desteği ve örtüsü bulunan alanlar için daha kalın bir jeldir.




Perfectha Subskin nasıl bir dolgudur?

Perfectha Subskin, kırışıklıkları gidermek için tasarlanmış bir hiyalüronik asit jel dolgusudur. % 90'lık bir çapraz bağlanma oranı ile jel enjekte edilir veya bir kanül kullanılarak subkütan dermise (dermişin ve epidermisin hemen altındaki derinin tabakası) verilir.

Kutuda ne var?
20mg / ml Hyaluronik Asit (hayvansal olmayan)
1 x 3.0 ml şırınga veya 3 x 1.0 ml
Ml başına yaklaşık 2.000 jel parçacığı

Perfectha Subskin'in yararları nelerdir?

Perfectha Subskin, özellikle kırışıklıkları gidermek için kullanılabilir:
Cildin ciddi depresyonları
Çene, çene ve yanaklarda artan hacim
Çene kemik çizgisinin şekillendirilmesi
Cilt dokusunun derin skarlaşmasını sil

Sonuçlar ne kadar sürer?

İlk tedaviden sonra sonuçlar güvenli ve anlık. Genel etkiler yaş, yaşam tarzı ve kullanılan teknik ancak tıp uzmanı gibi cilt tipi faktörlere bağlı olarak 12-18 ay arasında sürer.




Perfectha Finelines nasıl bir Dolgudur?

Perfectha, gözlerin ve yüzün etrafındaki ince veya yüzeysel çizgilerin düzeltilmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir hiyalüronik asit jel dolgusudur. % 90 çapraz bağlanma oranı ile jel, yüzeysel dermise enjekte edilir (cildin üst birinci tabakası).

30-40 yaş aralığında görülen karides yuvaları ve ince çizgileri karşılamak için yüzünde düşük hacimli dolgu etkisi yaratacak şekilde tasarlanmıştır.

Kutuda ne var?
20mg / ml Hyaluronik Asit (hayvansal olmayan)
1 x 0.5 ml şırınga

Perfectha Finelines'in faydaları nelerdir?

Perfectha Finelines, özellikle kırışıklıkları gidermek için kullanılabilir:
Alnında yüzeyel veya ince kırışıklıklar ve minimal çizgiler
Göz kenarındaki kırışıklık
Güzel yüzeysel perioral kırışıklıklar

Sonuçlar ne kadar sürer?

İlk tedaviden sonra sonuçlar güvenli ve anlık. Genel etkiler yaş, yaşam tarzı ve kullanılan teknik ancak tıp uzmanı gibi cilt tipi faktörlere bağlı olarak 4-6 ay arasında sürer.






Princess Filler evrensel bir üründür ve ılımlı yüz kırışıklıklarını ve çizgilerini düzeltmek gibi çeşitli estetik tedavilere ve dudağın hacmini arttırmaya uygundur. Orta derecede sert kırışıklıkların düzeltilmesi ve dudakların doldurulması için; Ürün orta ila derin cilt katmanına enjekte edilir.

Princess Filler Lidocaine, evrensel bir üründür ve ılımlı yüz kırışıklıklarını ve çizgilerini düzeltme gibi çeşitli estetik tedavilere ve dudak hacminin zenginleştirilmesine uygundur. Orta derecede sert kırışıklıkların düzeltilmesi ve dudakların doldurulması için; Ürün orta ila derin cilt katmanına enjekte edilir. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.
Princess Volume derin kırışıklıkların ve kıvrımların düzeltilmesi, kutanöz çöküntüler, yüz kontürleri ve hacim oluşturulması için endikedir. Çok derin derin kırışıklıkların düzeltilmesi ve yüz hacmi için; Ürün derin cilt katmanına enjekte edilir.

Princess Volume Lidocaine, derin kırışıklıkların ve kıvrımların düzeltilmesi, kutanöz çöküntüler, yüz kontürleri ve hacim oluşturulması için endikedir. Çok derin derin kırışıklıkların düzeltilmesi ve yüz hacmi için; Ürün derin cilt katmanına enjekte edilir. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.




Restylane Defyne nasıl Bir dolgudur?

Defyne dermal dolgu maddesi departmanında ortak uzmanlıklarıyla üstün bir takım olmak için güçlerini birleştirdiler.

Restylane Volyme, tedavi süresince enjeksiyon bölgelerinde rahatlığı arttırmak ve ağrıyı azaltmak için% 0.3'lük lidokain içeren bir jel dolgu malzemesidir.

Yüzünde yüksek hacimli kaldırma efekti oluşturmak ve yoğun oluşturmak için tasarlanmıştır. Yaşlanma süreci, daha sonra Restylane Volyme tarafından restore edilebilen, elmacık kemikleri ve çenede yüz hacminin kaybına neden olabilir.

Aktif bileşen içeren Çapraz bağlantılı, olmayan- hayvana dayalı Butandiol Diglisidil Eter (BDDE). Optimal Denge Teknolojisi? Bu dolgu maddelerinin cildin içine düzgün bir şekilde entegre olmasını sağlar ve böylece hastanın cildi tarafından daha yüksek bir kabullenme oranı elde edilir. OBT, çapraz bağlama seviyesi ile hiyalüronik asidin denge konsantrasyonu nedeniyle var olan jel kalibrasyonu arasında optimum dengeyi sağlar.

Kutuda ne var?
Hiyalüronik asit (Çapraz bağlantısız)% 0.3 lidokain
1 x 2.0 ml şırınga

Restylane Volyme'nin yararları nelerdir?

Restylane Volyme, yüzün birçok yerinde, özellikle aşağıdakilerdeki hacmi düzeltmek için kullanılabilir:
Yanaklar, zigomatik alan
Çene büyütme
Çene çizgisi modellemesi

Sonuçlar ne kadar sürer?

İlk tedaviden sonra sonuçlar güvenli ve anlık. Genel etkiler 6 ila 9 ay arasında ve hatta bir yıla kadar sürecekbireyler Cilt tipi faktörler, örneğin yaş, yaşam tarzı  belirler.




Lidokainli Restylane® Kysse (Emervel Dudaklar), uzun süreli ve doğal dudaklar için tercih edilen bir tedavidir. Restylane® Kysse, hiyalüronik asit seviyelerini boşaltarak beklentileri karşılar ve yardımcıları cildi rehidre eder ve su tutma kapasitesiyle yoğunluğu artırır. Normalde ilaçlar yaklaşık 1-2 cm'lik gözlemsiz implantlarla bağımsız olarak uygulanır. Restylane® Kysse'ın yapısı nedeniyle, jel enjekte edilir edilmez deriye sarılır. Sonuçlar çabucak yanındadır ve 1 yıla kadar süreyle ne olursa olsun çalışmaya devam edebilir. Restylane® Kysse, çok küçük bir iğne ile cilde düz bir şekilde iletilir. Tedavi sırasında iyileşmiş konfor için lokal anestezik lidokain içerir.






Restylane Lyps Lidokain (Dudak Kütlesi Lidokain), dudak büyütme ve dudak büyütme için özel olarak formüle edilmiştir. Dudakları daha sık dokunun veya dudak kenarlarını tanımlayın (örneğin, vermilion kenarlığı veya Cupid's Bow) güzel bir gülümseme yapın. Aşağıdaki alanlara dudak iyileştirmesi sağlamak için hacim: Daha dolgun dudaklar (dudak gövdesinde hacim oluşturarak daha belirgin bir görünüm elde edin), dudak kenarını tanımlayın ve konturlayın (dudak kenarını tanımlayarak gülümsemenizi arttırın) ve Cupid's Bow (vurgulayın ve tanımlayın Üst dudağın şekli). Dudaklar hassas bir tedavi alanı olduğundan, Restylane Dudak Kütlesi, enjeksiyon ağrısını azaltmak ve tedavi konforunu artırmak için ürüne dahil edilen% 0.3 lidokain anestezi ile birlikte verilir.



Emervel® ve Restylane®, dermal dolgu maddeleri dünyasındaki uzmanlıklarıyla bir araya geldi.

Restylane® Refyne (Emervel Classic), tedavi sırasında hasta için en uygun konforu artırmak için% 0.3'lük Lidokain eklenen jel dolgu malzemesidir ve ürün orta kırışıklıkları ve çizgileri azaltmak için tasarlanmıştır. OBT, çapraz bağlanma seviyesi ile hyaluronik asitin denge konsantrasyonu nedeniyle var olan jel kalibrasyonu arasında optimal bir dengeyi garanti eder

Çizgiler ve kırışıklıklar anında düzeltilene kadar hastanın güvenliği artar.



Restylane SubQ, sesin korunması ya da oluşturulması sırasında, yüzün güzel konturlarını vurgular; çene ya da yanaklara daha fazla tanım verir. Restylane SubQ'nun hacim oluşturma özellikleri sayesinde bir yüz kaldırma etkisi elde edilebilir.



Emervel® ve Restylane®, dermal dolgu maddeleri dünyasındaki uzmanlıklarıyla bir araya geldi.

Restylane® Volyme (Emervel Cilt), tedavi sırasında hasta için optimum rahatlığı artırmak için% 0.3'lük Lidokain eklenmiş bir jel dolgu malzemesidir ve ürün, yüzünde yüksek hacimli kaldırma efekti oluşturmak ve yoğunlaştırmak üzere tasarlanmıştır. Yaşlanma süreci, daha sonra Restylane® Volyme tarafından restore edilebilen, elmacık kemikleri ve çenede yüz hacminin kaybına neden olabilir.

Ürün cilde düzgün bir şekilde entegre olur ve OBT, çapraz bağlama seviyesi ile hiyalüronik asidin denge konsantrasyonu nedeniyle var olan jel kalibrasyonu arasında optimum dengeyi sağlar.












Surgiderm 24XP, orta derin çizgiler ve kırışıklıklar için orta dermise enjeksiyon ve dudaklardaki sınırın arttırılması için tasarlanmıştır (vermillion kenarlığı). Surgiderm, Allergan'ın kaliteli hyaluronik asit (HA) dermal dolgu macunudur. Alın, gözler, elmacık kemikleri, dudaklar, ağız ve çene gibi yaş işaretlerini gösteren birçok alanın görünümünü iyileştirmek için kullanılır.


Surgiderm 30 derin çizgileri, kırışıklıkları ve derin cilt tıkanıklıklarını tedavi etmek için derin dermise enjekte etmek için tasarlanmıştır. Surgiderm, Allergan'ın kaliteli hyaluronik asit (HA) dermal dolgu macunudur. Alın, gözler, elmacık kemikleri, dudaklar, ağız ve çene gibi yaş işaretlerini gösteren birçok alanın görünümünü iyileştirmek için kullanılır.
Surgiderm 30XP, dermisin her üç seviyesine enjeksiyon için tasarlanmıştır ve orta ve derin cilt tıkanıklıklarının tedavisinde, yanak atrofisi veya batık alanlarda hacim arttırmada ve ayrıca dudakların kenarını arttırmak için kullanılabilir ( Vermillion sınırı). Surgiderm, Allergan'ın kaliteli hyaluronik asit (HA) dermal dolgu macunudur. Alın, gözler, elmacık kemikleri, dudaklar, ağız ve çene gibi yaş işaretlerini gösteren birçok alanın görünümünü iyileştirmek için kullanılır.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YÜZ DOLGUSU HYALURANİC ACİD İÇEREN DOLGU ÇEŞİTLERİ VE ÖZELLİKLER


Kaliteli ürünlerimiz için www.medikalestetikurunler.com  adresinden Detaylı ulaşabilirsiniz
Belotero Intense cildinize sorunsuz bir şekilde entegre olur ve ince ve derin çizgileri derhal ve düzgün bir şekilde düzeltmenize ve nazolabial kıvrımlar, kukla çizgileri, dudak çizgileri, dudak hacmi, ağız komissürleri ve Cupid kenarlarına 
parlaklık kazandırır.

Belotero Yoğun Lidokain cildinize sorunsuzca entegre olur ve ince ila derin çizgileri derhal ve düzgün bir şekilde düzeltmenize ve nazolabial kıvrımlar, kukla çizgileri, dudak çizgileri, dudak hacmi, ağız komissürleri ve Cupid yayına parlaklık kazandırır. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.





Aquashine Soft Filler, hiyalüronik asit, çoklu vitamin ve amino asitler gibi biyoaktif maddelerden oluşan, kırışmayan ve cildi canlandıran bir dolgu malzemesidir. Aquashine Soft Filler, yeni cilt hücreleri oluşturarak kırışıklıkları azaltır ve cildin esnekliğini artırır. Hücre çoğalmasını en üst düzeye çıkararak ve cilt problemlerini azaltarak yorgun ve donuk cildi canlandırır. Saf hiyaluronik asit cildi nemlendirir ve gözenekleri sıkar.






 Ellansé-E, kırışıklıkların ve kıvrımların derhal düzeltilmesinin yararlarını yanı sıra, güzel, taze ve uzun süreli sonuçlar için vücudun kendi doğal kolajeninin oluşumunu teşvik eder. Ellansé, derhal ve sürekli performans sağlayan eşsiz, tamamen biyolojik olarak emilebilir bir dermal dolgu maddesidir. Ayarlanabilir Ömrün ayırt edici özelliği, PCL mikrosferlerinin ilk polimer zinciri uzunluğuna dayanır. Ellansé -E, 4 yıla kadar uzun ömürlüdür.








Ellansé-S, kırışıklıkların ve kıvrımların derhal düzeltilmesinin yararlarını yanı sıra, güzel, taze ve uzun süreli sonuçlar için vücudun kendi doğal kolajeninin oluşumunu teşvik eder. Ellansé, derhal ve sürekli performans sağlayan eşsiz, tamamen biyolojik olarak emilebilir bir dermal dolgu maddesidir. Ayarlanabilir Ömrün ayırt edici özelliği, PCL mikrosferlerinin ilk polimer zinciri uzunluğuna dayanır. Ellansé-S'in ömrü 1 yıla kadar dayanaklıdır













Filorga® Art Filler Universal bir hiyaluronik asit dolgu maddesidir. Lidokain tedavi sırasında artmış konfor sağlar. Yumuşak pürüzsüz dokusu ve eşit yayılma kabiliyeti ile dudakları hacimlendirip kontur haline getirmek için formüle edilmiştir.

Art Filler Universal, 4 dokulu jelden biridir ve ürünün kırışıklıkları gidermeyi kolaylaştırır.



Lidokainli Filorga® Art Filler Cilt, bir hiyaluronik asit dolgu malzemesidir. Lidokain tedavi sırasında artmış konfor sağlar. Yumuşak pürüzsüz dokusu ve eşit yayılma yeteneği ile en çok ihtiyaç duyulan yerden hacmi artırmak için formüle edilmiştir.

Art Filler Universal, 4 dokulu jelden biridir ve ürünün kırışıklıkları gidermeyi kolaylaştırır




Filorga X-HA Hacim, ince çizgileri ve kırışıklıkları tedavi etmek için oldukça etkili bir dermal dolgu maddesi. X-HA Hacim, vücudun doku onarımının doğal bir parçası olan hiyalüronik asit içerir, bu da uzun süren sonuçlarla anti-aging için doğal bir yaklaşım sağlamak için idealdir

Filorga M-HA18, ince çizgilerin ve yüzeysel kırışıkların tedavisinde ve kutanöz redensifikasyon için belirtilen deri dolgu maddesidir. Yüksek hidrasyon kapasitesi dehidrate derilerin yoğun bir şekilde tedavi edilmesini sağlar. M-HA 18, hacim geri yüklemek için endike: Yanak, elmacık kemikleri, yüz ovale, çene, temporal alandır.


Juvederm Ultra 2, yüzünüzdeki, genellikle dudak çevresindeki ve gözlerinizin köşelerindeki her ılımlı çizgiyi tedavi etmek için kullanılan Juvederm Ultra'nın bir formülasyonudur. Bu orta hatları tedavi etmek için doğru miktarı elde etmek için farklı bir hyalüronik asit konsantrasyonu içerir. Genellikle derinin yüzeyinde oluşan çizgiler üzerinde kullanılır ve bu nedenle daha derin çizgiler için doğru tedavi olmaz.

Juvederm Ultra 3 burun ve ağzınızın köşeleri arasında oluşan kırışıklıklarda ağırlıklı olarak kullanılır. Bunlar genellikle gülümsemeden kaynaklanır. Dudaklarınıza köşe kısımları üzerinden de dudaklara hacim kazandırmak için kullanılabilir.

 
Juvederm Ultra 4, daha yüksek bir hyalüronik asit konsantrasyonu içerir, böylece daha uzun bir süre boyunca daha derin olan kırışıklık çizgilerine etki edebilir. Kırışıklıkların derinliğini büyük oranda azaltabilmeniz ve daha pürüzsüz bir görünüm oluşturmanız için yüzün derin hatlarına enjekte edilecektir.


Juvederm Voluma Lidokain, kayıp Kırışıklık seviyesini düzeltmek ve yanaklarını geliştirmek için VYCROSS teknolojisi kullanılarak özel olarak tasarlanmış ve daha genç bir görünüm elde etmek için çene.Juvederm Voluma Lidocaine, vücudunuzda bulunan doğal olarak bulunan bir şeker olan hiyalüronik asit kullanarak 2 yıla kadar pürüzsüz, doğal bir asansör sağlıyor. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.
Juvederm Volift Rötuş, Orta yüzün dolgulanması, yumuşatılması ve yenilenmesi için idealdir, örneğe göre nazolabial kat yerleri. Juvederm Volift Rötuş w. Lido, Vycross teknolojisinin altında yatar. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.


 Juvederm Voluma Lidokain,  naisobinal yanakları geliştirmek için VYCROSS teknolojisi kullanılarak özel olarak tasarlanmış ve daha genç bir görünüm elde etmek için çene.Juvederm Voluma Lidocaine, vücudunuzda bulunan doğal olarak bulunan bir şeker olan hiyalüronik asit kullanarak 2 yıla kadar pürüzsüz, doğal bir asansör sağlıyor. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.


Makrolane, vücut şekillendirmesi ve meme büyütme için hiyalüronik asit esaslı bir üründür.Macrolane, açık ameliyata ihtiyaç duymadan anında ve uzun süreli sonuçlar verir ve bu nedenle yara izi gibi bazı sonuçlardan kaçınır. Alt gland seviyesinde memeye enjekte edilir ve vücut şekillendirmesi için deri altı uygulanır. Macrolane jel Q-Med'in benzersiz ve patentli NASHA ™ teknolojisine dayanır. Makrolane VRF 20 daha az doku desteği ve kapağı olan alanlar için uygundur.



Makrolane, vücut şekillendirmesi ve meme büyütme için hiyalüronik asit esaslı bir üründür. Macrolane, açık ameliyata ihtiyaç duymadan anında ve uzun süreli sonuçlar verir ve bu nedenle yara izi gibi bazı sonuçlardan kaçınır. Alt gland seviyesinde memeye enjekte edilir ve vücut şekillendirmesi için deri altı uygulanır. Macrolane jel Q-Med'in benzersiz ve patentli NASHA ™ teknolojisine dayanır. Makrolane VRF 30, önemli miktarda doku desteği ve örtüsü bulunan alanlar için daha kalın bir jeldir.




Perfectha Subskin nasıl bir dolgudur?

Perfectha Subskin, kırışıklıkları gidermek için tasarlanmış bir hiyalüronik asit jel dolgusudur. % 90'lık bir çapraz bağlanma oranı ile jel enjekte edilir veya bir kanül kullanılarak subkütan dermise (dermişin ve epidermisin hemen altındaki derinin tabakası) verilir.

Kutuda ne var?
20mg / ml Hyaluronik Asit (hayvansal olmayan)
1 x 3.0 ml şırınga veya 3 x 1.0 ml
Ml başına yaklaşık 2.000 jel parçacığı

Perfectha Subskin'in yararları nelerdir?

Perfectha Subskin, özellikle kırışıklıkları gidermek için kullanılabilir:
Cildin ciddi depresyonları
Çene, çene ve yanaklarda artan hacim
Çene kemik çizgisinin şekillendirilmesi
Cilt dokusunun derin skarlaşmasını sil

Sonuçlar ne kadar sürer?

İlk tedaviden sonra sonuçlar güvenli ve anlık. Genel etkiler yaş, yaşam tarzı ve kullanılan teknik ancak tıp uzmanı gibi cilt tipi faktörlere bağlı olarak 12-18 ay arasında sürer.




Perfectha Finelines nasıl bir Dolgudur?

Perfectha, gözlerin ve yüzün etrafındaki ince veya yüzeysel çizgilerin düzeltilmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir hiyalüronik asit jel dolgusudur. % 90 çapraz bağlanma oranı ile jel, yüzeysel dermise enjekte edilir (cildin üst birinci tabakası).

30-40 yaş aralığında görülen karides yuvaları ve ince çizgileri karşılamak için yüzünde düşük hacimli dolgu etkisi yaratacak şekilde tasarlanmıştır.

Kutuda ne var?
20mg / ml Hyaluronik Asit (hayvansal olmayan)
1 x 0.5 ml şırınga

Perfectha Finelines'in faydaları nelerdir?

Perfectha Finelines, özellikle kırışıklıkları gidermek için kullanılabilir:
Alnında yüzeyel veya ince kırışıklıklar ve minimal çizgiler
Göz kenarındaki kırışıklık
Güzel yüzeysel perioral kırışıklıklar

Sonuçlar ne kadar sürer?

İlk tedaviden sonra sonuçlar güvenli ve anlık. Genel etkiler yaş, yaşam tarzı ve kullanılan teknik ancak tıp uzmanı gibi cilt tipi faktörlere bağlı olarak 4-6 ay arasında sürer.






Princess Filler evrensel bir üründür ve ılımlı yüz kırışıklıklarını ve çizgilerini düzeltmek gibi çeşitli estetik tedavilere ve dudağın hacmini arttırmaya uygundur. Orta derecede sert kırışıklıkların düzeltilmesi ve dudakların doldurulması için; Ürün orta ila derin cilt katmanına enjekte edilir.

Princess Filler Lidocaine, evrensel bir üründür ve ılımlı yüz kırışıklıklarını ve çizgilerini düzeltme gibi çeşitli estetik tedavilere ve dudak hacminin zenginleştirilmesine uygundur. Orta derecede sert kırışıklıkların düzeltilmesi ve dudakların doldurulması için; Ürün orta ila derin cilt katmanına enjekte edilir. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.
Princess Volume derin kırışıklıkların ve kıvrımların düzeltilmesi, kutanöz çöküntüler, yüz kontürleri ve hacim oluşturulması için endikedir. Çok derin derin kırışıklıkların düzeltilmesi ve yüz hacmi için; Ürün derin cilt katmanına enjekte edilir.

Princess Volume Lidocaine, derin kırışıklıkların ve kıvrımların düzeltilmesi, kutanöz çöküntüler, yüz kontürleri ve hacim oluşturulması için endikedir. Çok derin derin kırışıklıkların düzeltilmesi ve yüz hacmi için; Ürün derin cilt katmanına enjekte edilir. Konfor enjeksiyonu için güçlü bir anestezik olan lidokain içerir.




Restylane Defyne nasıl Bir dolgudur?

Defyne dermal dolgu maddesi departmanında ortak uzmanlıklarıyla üstün bir takım olmak için güçlerini birleştirdiler.

Restylane Volyme, tedavi süresince enjeksiyon bölgelerinde rahatlığı arttırmak ve ağrıyı azaltmak için% 0.3'lük lidokain içeren bir jel dolgu malzemesidir.

Yüzünde yüksek hacimli kaldırma efekti oluşturmak ve yoğun oluşturmak için tasarlanmıştır. Yaşlanma süreci, daha sonra Restylane Volyme tarafından restore edilebilen, elmacık kemikleri ve çenede yüz hacminin kaybına neden olabilir.

Aktif bileşen içeren Çapraz bağlantılı, olmayan- hayvana dayalı Butandiol Diglisidil Eter (BDDE). Optimal Denge Teknolojisi? Bu dolgu maddelerinin cildin içine düzgün bir şekilde entegre olmasını sağlar ve böylece hastanın cildi tarafından daha yüksek bir kabullenme oranı elde edilir. OBT, çapraz bağlama seviyesi ile hiyalüronik asidin denge konsantrasyonu nedeniyle var olan jel kalibrasyonu arasında optimum dengeyi sağlar.

Kutuda ne var?
Hiyalüronik asit (Çapraz bağlantısız)% 0.3 lidokain
1 x 2.0 ml şırınga

Restylane Volyme'nin yararları nelerdir?

Restylane Volyme, yüzün birçok yerinde, özellikle aşağıdakilerdeki hacmi düzeltmek için kullanılabilir:
Yanaklar, zigomatik alan
Çene büyütme
Çene çizgisi modellemesi

Sonuçlar ne kadar sürer?

İlk tedaviden sonra sonuçlar güvenli ve anlık. Genel etkiler 6 ila 9 ay arasında ve hatta bir yıla kadar sürecekbireyler Cilt tipi faktörler, örneğin yaş, yaşam tarzı  belirler.




Lidokainli Restylane® Kysse (Emervel Dudaklar), uzun süreli ve doğal dudaklar için tercih edilen bir tedavidir. Restylane® Kysse, hiyalüronik asit seviyelerini boşaltarak beklentileri karşılar ve yardımcıları cildi rehidre eder ve su tutma kapasitesiyle yoğunluğu artırır. Normalde ilaçlar yaklaşık 1-2 cm'lik gözlemsiz implantlarla bağımsız olarak uygulanır. Restylane® Kysse'ın yapısı nedeniyle, jel enjekte edilir edilmez deriye sarılır. Sonuçlar çabucak yanındadır ve 1 yıla kadar süreyle ne olursa olsun çalışmaya devam edebilir. Restylane® Kysse, çok küçük bir iğne ile cilde düz bir şekilde iletilir. Tedavi sırasında iyileşmiş konfor için lokal anestezik lidokain içerir.






Restylane Lyps Lidokain (Dudak Kütlesi Lidokain), dudak büyütme ve dudak büyütme için özel olarak formüle edilmiştir. Dudakları daha sık dokunun veya dudak kenarlarını tanımlayın (örneğin, vermilion kenarlığı veya Cupid's Bow) güzel bir gülümseme yapın. Aşağıdaki alanlara dudak iyileştirmesi sağlamak için hacim: Daha dolgun dudaklar (dudak gövdesinde hacim oluşturarak daha belirgin bir görünüm elde edin), dudak kenarını tanımlayın ve konturlayın (dudak kenarını tanımlayarak gülümsemenizi arttırın) ve Cupid's Bow (vurgulayın ve tanımlayın Üst dudağın şekli). Dudaklar hassas bir tedavi alanı olduğundan, Restylane Dudak Kütlesi, enjeksiyon ağrısını azaltmak ve tedavi konforunu artırmak için ürüne dahil edilen% 0.3 lidokain anestezi ile birlikte verilir.



Emervel® ve Restylane®, dermal dolgu maddeleri dünyasındaki uzmanlıklarıyla bir araya geldi.

Restylane® Refyne (Emervel Classic), tedavi sırasında hasta için en uygun konforu artırmak için% 0.3'lük Lidokain eklenen jel dolgu malzemesidir ve ürün orta kırışıklıkları ve çizgileri azaltmak için tasarlanmıştır. OBT, çapraz bağlanma seviyesi ile hyaluronik asitin denge konsantrasyonu nedeniyle var olan jel kalibrasyonu arasında optimal bir dengeyi garanti eder

Çizgiler ve kırışıklıklar anında düzeltilene kadar hastanın güvenliği artar.



Restylane SubQ, sesin korunması ya da oluşturulması sırasında, yüzün güzel konturlarını vurgular; çene ya da yanaklara daha fazla tanım verir. Restylane SubQ'nun hacim oluşturma özellikleri sayesinde bir yüz kaldırma etkisi elde edilebilir.



Emervel® ve Restylane®, dermal dolgu maddeleri dünyasındaki uzmanlıklarıyla bir araya geldi.

Restylane® Volyme (Emervel Cilt), tedavi sırasında hasta için optimum rahatlığı artırmak için% 0.3'lük Lidokain eklenmiş bir jel dolgu malzemesidir ve ürün, yüzünde yüksek hacimli kaldırma efekti oluşturmak ve yoğunlaştırmak üzere tasarlanmıştır. Yaşlanma süreci, daha sonra Restylane® Volyme tarafından restore edilebilen, elmacık kemikleri ve çenede yüz hacminin kaybına neden olabilir.

Ürün cilde düzgün bir şekilde entegre olur ve OBT, çapraz bağlama seviyesi ile hiyalüronik asidin denge konsantrasyonu nedeniyle var olan jel kalibrasyonu arasında optimum dengeyi sağlar.












Surgiderm 24XP, orta derin çizgiler ve kırışıklıklar için orta dermise enjeksiyon ve dudaklardaki sınırın arttırılması için tasarlanmıştır (vermillion kenarlığı). Surgiderm, Allergan'ın kaliteli hyaluronik asit (HA) dermal dolgu macunudur. Alın, gözler, elmacık kemikleri, dudaklar, ağız ve çene gibi yaş işaretlerini gösteren birçok alanın görünümünü iyileştirmek için kullanılır.


Surgiderm 30 derin çizgileri, kırışıklıkları ve derin cilt tıkanıklıklarını tedavi etmek için derin dermise enjekte etmek için tasarlanmıştır. Surgiderm, Allergan'ın kaliteli hyaluronik asit (HA) dermal dolgu macunudur. Alın, gözler, elmacık kemikleri, dudaklar, ağız ve çene gibi yaş işaretlerini gösteren birçok alanın görünümünü iyileştirmek için kullanılır.
Surgiderm 30XP, dermisin her üç seviyesine enjeksiyon için tasarlanmıştır ve orta ve derin cilt tıkanıklıklarının tedavisinde, yanak atrofisi veya batık alanlarda hacim arttırmada ve ayrıca dudakların kenarını arttırmak için kullanılabilir ( Vermillion sınırı). Surgiderm, Allergan'ın kaliteli hyaluronik asit (HA) dermal dolgu macunudur. Alın, gözler, elmacık kemikleri, dudaklar, ağız ve çene gibi yaş işaretlerini gösteren birçok alanın görünümünü iyileştirmek için kullanılır.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder